Urbane vile “Rokov potok”

je stambeno naselje koje se sastoji od 11 porodičnih stambenih objekata, a nalazi se u ulici Mostarskoj u Petrovaradinu.
Porodične vile su spratnosti suteren, prizemlje, sprat i drugi, povučeni sprat u kojima se nalaze po peti stambenih jedinice.
Urbane vile se nalaze u širem centru Petrovaradina, uz vodeni tok Rokov potok, u veoma mirnom, ali prelepom parkovskom urbanom petrovaradinskom bloku.

U neposrednoj blizini je raskrsnica ulica Preradovićeve i Račkog, kao i Železnička stanica Petrovaradin pa je na taj način objekat odlično povezan sa centralnim gradskim jezgrom Novog Sada i svim prigradskim delovima grada na sremskoj strani, a na samo pola sata hoda udaljen je i centar Novog Sada. Dečji vrtić i igrališta, osnovne škole Jovan Dučić, i blizina univerziteta čini lokaciju ovog objekta atraktivnu za decu i omladinu. Posebna pažnja posvećena je kvalitetu življenja i stanovanja. Izuzetno funkcionalni stanovi raznih struktura opremljeni su, između ostalog, luksuznom opremom, a korišćeni su i ugrađeni najkvalitetniji materijali na tržištu. Takođe je izboru zvučne, toplotne i hidroizolacije posvećena posebna pažnja, kako bi bilo omogućeno izuzetno udobno, komforno i prijatno stanovanje i boravak.

Ponuda stanova